Omgeving

Schuttershof is gelegen aan een van de mooiste dijken van de Bommelerwaard. Op de dijk is er uitzicht over de Bergse Maas die hier de grens vormt tussen Gelderland en Noord-Brabant.

Uiterwaarden Boerderij Schuttershof

Er zijn veel mooie plekjes om te ontdekken in de buurt, zoals het vestingstadje Heusden waar u met de fiets kunt komen via een veerpont over de Bergse maas. Of het eiland van Nederhemert-Zuid met zijn nostalgische speeltuin en prachtige natuur waar u na een korte wandeling de gerestaureerde kasteelruïne kunt zien.

Kasteel Nederhemert

Er zijn tal van wandel en fietsroutes in de buurt zo kunt u al fietsend over de dijken heel de Bommelerwaard rond fietsen. Omdat de Bommelerwaard ingesloten ligt tussen rivieren zult u zowel langs de Maas als langs de Waal fietsen. U kunt fietsen huren bij onze overburen ‘’Tweewielers van Loon’’, Voor meer informatie of reserveringen tel: 073-5996284.

Dichtbij huis in Well, kunt u op een zomerse dag zwemmen en zonnen op het strand van Strandbad Well. Dit is een doodlopende Maasarm met een zeer groot zandstrand, allerlei voorzieningen en altijd goedgekeurd schoon zwemwater. Ook is het in het dorpje Well mogelijk een sloep te huren om daarmee over de Bergse-maas te varen; een tochtje naar de Biesbosch is hierbij een van de mogelijkheden.

Een bezoek aan Zaltbommel, Heusden of ’s-Hertogenbosch kan voor een prettige afwisseling zorgen tussen natuur en cultuur.

 

Uiterwaarden

Strandbad Well

Uiterwaarden 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie !