Kerstflyer 2014

Klik hier voor onze kerstflyer!


Na een mooi en zeer grasrijk seizoen zijn de ,melkkoeien na een lange periode in de Uiterwaarden weer op stal. Het grotere jongvee vertoeft nog zolang ze voldoende gras hebben in de uiterwaarden van de Maas. Het laatste gras zit in de kuil, de mais is gehakseld. Naast gras en mais krijgen de melkkoeien ook geplette rogge bijgevoerd.

De varkens zijn ook in "winterrust" en worden met het kouder worden verwend met extra veel stro. De laatste weken zijn er veel biggetjes geboren, die ook extra en aandacht en verzorging vragen.

Met de Bed & Breakfast hebben we het drukke seizoen weer achter de rug, we hebben gasten uit het hele land mogen ontvangen en ver daarbuiten. Wat ze allemaal gemeen hadden is dat ze erg enthousiast waren over onze boerderij en natuurlijk de Bommelerwaard als prachtig fiets en recreatie gebied.

De boerderijwinkel draait op volle toeren, zo zijn er de afgelopen periode verschillende nieuwe producten bij gekomen zoals "moeke´s" gehaktballen. Per 4 verpakt die je zo in de pan kunt doen om te braden. Verder zijn alle vriezers weer aangevuld en is er ook weer lamsvlees verkrijgbaar
( vanaf week 51).

Wij zijn extra geopend op donderdag 18 december van 10:00-17:00 uur.

Heeft u nog een bestelling geef dit dan door op ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-20009986.