open dag "Lekker naar de boer"

banner bio boerin    Verkiezing Stoerste Bio Boerin 2014: breng nu je stem uit!

 

Biologisch is lekker, hip en stoer. Vanaf nu kunnen alle fans van biologisch hun stem uitbrengen voor de verkiezing van de Stoerste Bio Boerin 2014. De verkiezing is een initiatief van Bionext en vormt een opwarmer voor Lekker naar de boer op 21 en 22 juni. Dan stellen biologische boeren en tuinders hun erf open voor publiek.

Boerderij Schuttershof houd een open dag op zaterdag 21 juni van 10:00-17:00 uur. Meer info over de open dag volgt binnenkort.

Via bovenstaande link kom je op de website van de stoerste Bio Boerin, klik rechtsonder bij de presentatie van Jacqueline Groeneveld om te stemmen.

 

                                          

                                           Lekker naar de Boer

 

Biologisch is lekker, hip en stoer. Wil je dat zelf eens ervaren? Kom dan naar het Lekker naar de Boer weekend op zaterdag 21 en zondag 22 juni. Tijdens dit weekend houden biologische boeren en tuinders open erf. Maak kennis met stoere boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt. Je kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Ook onze boerderij neemt deel aan dit weekend en wel op zaterdag 21 juni van 10:00 - 17:00 uur.

Wat is er zoal te zien en te beleven op onze boerderij: bezichtigen boerderij met koeien, kalfjes, varkens, biggetjes en schapen, biologische boerderijwinkel is open, proeverij van lekkere hapjes van de boerderij, natuurwandeling naar de melkkoeien in de Uiterwaarden van de Maas, die daar gemolken worden met een mobiele melkrobot ( natuurwandeling om 11:00 en 15:00 uur ), beeldend kunstenaar, voor de kinderen is er stro om lekker in te ravotten enz.

Nog meer Lekker naar de Boer in de Bommelerwaard:

Wijndomein Oude Waalstroom

Jannestraat 1a Hurwenen

geopend op zaterdag 21 en zondag 22 juni

 

Wil je met de fiets naar de boer? Dat kan!

Op www.lekkernaardeboer.nl/fietsroutes vind je verschillende fietsroutes langs biologische boeren en tuinders.

Wij liggen aan fietsroute 4

 

Open dag Biologische boerderij Schuttershof

Zaterdag 21 juni van 10:00 - 17:00 uur

entree is gratis