Boerderijwinkel

Anders dan bijvoorbeeld ambachtelijk, puur natuur, natuurlijk, duurzaam of 'van de boer' is het woord biologisch (en het EKO- keurmerk) wettelijk beschermd. Alleen gecontroleerde producten die aan alle eisen voldoen mogen het predicaat biologisch voeren. Niet elke boerderijwinkel is dus biologisch. Let goed op het EKO keurmerk.

Houdt u van een lekker stukje eerlijk vlees, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen namelijk rund-, varkens- en lamsvlees van onze dieren die hier hun hele leven op de boerderij zijn geweest. Kipvlees hebben we ook, dan komt van een collega bioboer.

Met enige regelmaat brengen we dieren naar de biologische slager. Hier wordt het vlees verpakt in porties voor 2 personen, daarna wordt het vlees diepgevroren bewaard.

Wij hebben in onze sfeervolle winkel een uitgebreid assortiment vleesproducten van gehakt, vleeswaren tot biefstuk en alles ertussen in. Verder hebben we in onze winkel een ruim assortiment aan biologische (streek)producten, kruidenierswaren, zuivel, groente, fruit en cadeau artikelen.

De gezellige boerderijwinkel is gevestigd in een bijzonder sfeervolle ruimte van de gerestaureerde schuur. De houten sparren van de originele schuur kunt u nog zien in het plafond van de winkelruimte.

Openingstijd winkel: 

vrijdag van 13:00 - 18:00 uur 

De boerderijwinkel met biologische producten

De boerderijwinkel met biologische producten

boerderijwinkel

De boerderijwinkel met biologische producten

 

Neem contact met ons op voor meer informatie !